Yerel

Gaziantep Et Borsası ve Et Hali’ne ziyaret

GAZİANTEP (İGFA) – Programa Gaziantep Valisi Davut Gül ile Gaziantep Kasaplar ve Celepçiler Odası Başkanı Bekir Özsert katıldı. Özsert, Başkan Şahin ile et hali hakkında güncel verileri paylaştı.

Şahin, teknik kadrosuyla beraber hizmet veren dükkanları tek tek ziyaret etti, esnafın düşüncelerini dinleyerek istek ve taleplerini not aldı ve eksiklerinin giderileceğini belirtti.

Ziyaretin ardından istişare toplantısı yapıldı.

GAZİANTEP ET BORSASI VE ET HALİ HAKKINDA

Gaziantep Et Borsası ve Et Hali, 32 bin metrekare toplam alan üzerine kuruldu ve sektörde Türkiye’nin en büyük ve en modern kompleks yapılanın başında geliyor. Kent ekonomisine önemli katkılar sunacak olan Et Borsası ve Et hali, AB standartlarına uygun modern ve teknolojik alt yapısıyla Gaziantep’i bu alanda cazibe merkezi haline getirmeyi amaçlıyor.

19 bin metrekare kapalı alan üzerinde hizmet vermeye başlayan tesiste, Et Borsası idari hizmet binası, 52 adet kasap dükkanı, 14 adet sakatat dükkanı, 4 adet kuyruk saklama deposu, 450 metrekare et teşhir ve satış salonu, 4 adet soğuk hava deposu, 1 adet et parçalama ünitesi ve 14 adet ticari dükkan yer alıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
güvenilir casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -