Gündem

Hatay’da okul çevrelerine yeni trafik düzenlemesi

HATAY (İGFA) – Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık başkanlığında düzenlenen toplantıda 25 madde görüşülerek karara bağlandı.

Bu ayki toplantıda, Antakya ilçesi Habibi Neccar Kavşağı’ndan çevre yolu Honda Kavşağı’na dâhil olan yolun trafik güvenliği açısından kapatılması kararı alındı.

Ayrıca, Samandağ ilçesinde vatandaşların Samandağ Devlet Hastanesi’ne rahat ulaşabilmesi adına Gözene Mahallesi’nde hizmet veren 3 halk otobüsünün devlet hastanesine hizmet verecek şekilde güzergâhlarının güncellenmesi kararlaştırıldı.

OKUL ÇEVRELERİNE YÖNELİK YENİ DÜZENLEMELER YAPILDI

UKOME Ekim Ayı Toplantısı’nda, okul çevrelerinde öğrencilerin ve yayaların can güvenliğini korumak ve trafik akışını rahatlatmak amacıyla yeni düzenlemeler de karara bağlandı.

Buna göre; İskenderun Namık Kemal Ortaokulu yanındaki 34’üncü sokağa okul giriş ve çıkış saatlerinden 15 dakika öncesi öğrencilerin güvenli bir şekilde servislerine biniş ve iniş yapmaları için servis araçları hariç park yasağı getirildi.

Reyhanlı, Defne, Yayladağı ve İskenderun ilçelerinde öğrencilerin güvenliği açısından bazı okulların önlerine hız kesici kasis yapılması ile trafik düzenini ve güvenliğini sağlamak amacıyla Arsuz ilçesi, Karaağaç Mahallesi’nde bulunan Bahçeşehir Koleji yanından geçen yolun Uğur Mumcu Caddesi kesişimi istikametinden olmak üzere tek yöne çevrilmesi kararı alındı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
güvenilir casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -