Ekonomi

Yelkenli teknelerde dayanıklı Durabond iplikleri kullanılıyor

İZMİR (İGFA) – QSails markası ile denizcilik dünyasında öne çıkan Ogemar Yelkencilik ve Yatçılık firması, ürettiği tüm yelkenlerde uzun yıllardır Durak Tekstil ipliklerini güvenle kullanıyor.

Özellikle dayanıklılığı, uzun ömrü ve kolay işlenebilirliği nedeniyle Durak Tekstil Durabond ipliklerini tercih eden marka, küresel çaptaki müşterileri için yüksek kaliteli yelkenler üretiyor.

Ogemar’ın kurucusu Tahsin Öge, 35 yıl önce İzmir’de ilk çalışmalara başladıklarını söyleyerek, faaliyette bulundukları denizcilik sektörünün ve yelkenciliğin ülkemizde çok kısıtlı kaldığını dile getirdi.

Dünyanın çeşitli ülkelerinde ihtiyaca göre, değişik tiplerde yelken ürettiklerini belirten Öge, “Kısacası dünyanın masmavi sularında yüzen yüzbinlerce yelkenli Ogemar sayesinde rüzgarla dolup ilerliyor” dedi.

2012 yılından bu yana Genel Müdür Emrah Öge yönetimindeki Türk şirketi olarak uluslararası pazarda rekabet ettiklerinin altını çizen Öge, hem kendi QSails markaları için hem de sektördeki başka üreticiler için yelken ürettiklerini açıkladı.

Öne çıkan İsveç, Finlandiya ve Hollanda pazarlarının yanı sıra Yeni Zelanda’da da yelkenli tekne firmaları için üretim yaptıklarını anlatan Öge, Amerika ve Kanada pazarlarına da yakın dönemde girdiklerini ifade etti. Öge bu pazarların yanı sıra dünyanın neresinde olursa olsun yat sahibi tekil müşterilerden de özel siparişler aldıklarını sözlerine ekledi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
güvenilir casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -