Gündem

Belediye Kütahyaspor’dan 4 yeni transfer

KÜTAHYA (İGFA) – TFF 3. Lig 1. Grup’ta geride kalan 21 haftada topladığı 36 puanla zirve iddiasını sürdüren Belediye Kütahyaspor, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Erdem Dikbasan ve Berkant Şahin Kök’ün ardından 4 yeni ismi daha renklerine bağladı.

Mavi Şimşekler, 23 yaşındaki Can Muhammet Vural’ı Somaspor’dan, Gökhan Payal’ı Çankaya Futbol Kulübü’nden, Ekrem Çalışanlar’ı Osmaniyespor’dan ve Berkan Güner’i Adanaspor’dan transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Yeni transferleri basına tanıtan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, deprem felaketi dolayısıyla transfer sezonunun 5 Mart tarihine kadar uzatıldığını anımsatarak, “Biz de Belediye Kütahyaspor’umuzun ara dönemdeki transfer çalışmalarını bu süreçte devam ettirdik. Bazı arkadaşlarımız takımımızdan ayrıldı, onların yerine de takımımıza takviye olacak yeni arkadaşlarımızın transferlerini yaptık. Bugüne kadar transfer komitemiz yeni arkadaşlarımızın transfer sözleşmelerini tamamladı. Arkadaşlarımız geldiler ve bugünkü antrenmanımıza katıldılar. Kendilerine Belediye Kütahyaspor’umuzu tercih ettikleri için hem teşekkür ediyorum hem hoş geldiniz diyorum hem de başarılar diliyorum” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
güvenilir casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -