Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir’de

ESKİŞEHİR (İGFA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’de nadir toprak elementi tesisi ile birlikte pek çok eser ve hizmetin toplu açılışını gerçekleştiriyor.

Eskişehir’in Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızlarından birisi olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geçmişte asırlarca dünyanın ilim merkezi olan bu coğrafya son yıllarda haketmediği ihmali yaşamıştır” dedi.

Bu kez karşılarında 7’li bir koalisyon olduğunu ifade eden Erdoğan, “Bu masada terörle kol kola olanlar var mı? Buna bir de PKK’sından FETÖ’süne mu masayı destekleyen terör örgütlerini ilan etmek lazım. Londra tefecileri, eroin kaçakçıkları hepsi var. Batı’dakileri saymıyorum bile. Türkiye İHA, SİHA, AKINCI, KIZILELMA yapmasın istiyorlar. TCG Anadolu’yu da yapmasın, Togg yapmasın istiyorlar. Yıllar yılı bu ülkeyi CHP öyle yönetmedi mi? Bir toplu iğne bile üretemediler. Yeni bir seçimin arifesinde Türkiye, yine rayından çıkartılmaya, kazanımlarından edilmeye, eski günlerine geri döndürülmeye çalışılıyor” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
güvenilir casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -