Gündem

Deprem bölgesine Kayseri’den tam destek

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kahramanmaraş’a ilk konteyner kenti inşa eden Büyükşehir Belediyesi, bu defa da 20 duş kapasiteli 10 konteyner evi Göksun’a sevk ederken, 2 kazıcı yükleyici kepçeyi de Elbistan’daki konteyner çarşı yapımında kullanılmak üzere gönderdi.

Yüzyılın felaketi olarak nitelenen ve yıkıcı bir etki gösteren merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem sonrasında depremzedeler ile sürekli olarak ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine de el uzatarak konteyner ev sevkiyatı yaptı.

TOPLAM 20 DUŞ KAPASİTELİ 10 KONTEYNER EV VE 2 DE KEPÇE BÖLGENİN HİZMETİNDE

Büyükşehir Belediyesi tarafından, içerisinde 2’li duş fonksiyonu olmak üzere toplam 20 duş kapasiteli 10 adet konteyner ev, depremzedelerin hizmetine sunulmak üzere yola çıktı. Öte yandan bölgede en fazla ihtiyaç duyulan yardım malzemesi olan iş makineleri de Büyükşehir imkânları ile bölgeye ulaştırılıyor. Bu kapsamda Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde yapımına başlanan konteyner çarşının inşasında kullanılmak üzere 2 kazıcı yükleyici kepçe de bölgeye sevk edildi.

DEPREM BÖLGESİNDEKİ HER NOKTADA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Deprem bölgesinde felaketin yaşandığı ilk günden itibaren girişimlerde bulunarak depremzedelerle ilgilenen Büyükşehir Belediyesi, gerek depremzede vatandaşlardan, gerekse bölgedeki görevli ve yetkililer tarafından teşekkürlerle karşılanırken, ‘Nereye baksak Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ni görüyoruz’ ifadelerinde bulunarak hizmetler, memnuniyet ifadeleri ve dualarla karşılık buluyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
güvenilir casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -