Gündem

Kayseri Melikgazi’de Mehmet Hisar Camii kandilde açılacak

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Melikgazi Belediyesi olarak butik camiler yaptıklarını söyleyen Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, şunları söyledi: “19 Mayıs Mahallesi’nde çok güzel bir butik camiyi hayata geçirdik. Caminin sol tarafı Organize Sanayi Bölgesi. Dolayısıyla burada ihtiyaç olan ibadethane ihtiyacını hayırseverimiz Mehmet Bey ve oğlu Ömer Bey ile birlikte karşılamış olduk. Buraya çok güzel bir cami kazandırdık. Yalnızca peyzaj çalışmaları ve ince temizlik işleri kaldı.

Belediye olarak ilçemize butik, ihtiyaca yetecek kadar camiler yapıyoruz. Dolayısıyla ısıtması, soğutması, bakımı, temizliği daha kolay oluyor. İnşallah 11 Ocak Perşembe günü idrak edeceğimiz Regaip Kandili’nde bu caminin açılışını yapacağız. Şimdiden hayırlı olsun. Mehmet Abiye ve oğluna teşekkür ediyoruz. Cenab-ı Allah hayırlı, uğurlu eylesin.”

Hayırsever Mehmet Hisar ise, “Başkanımıza çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Sayesinde gayretleriyle camimizde bugünlere geldik. Çok mutluyum. Allah herkese nasip etsin. Hayırlı olsun.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
güvenilir casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -