Gündem

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten: Bizim vizyonumuz ortada

BURSA (İGFA) – AK Parti Bursa Milletvekili ve aynı zamanda 28. Dönem için Bursa 2. Bölge 3. sıra adayı olan Osman Mesten, İGF TV ve Herkes Duysun TV’nin ortak yayınında Odak Noktası programına konuk oldu.

Milletvekili Mesten, moderatörlüğünü Merve Özdemir Çevik’in yaptığı programda İGF Genel Başkanı ve Herkes Duysun Genel Yayın Yönetmeni Mesut Demir’in sorularını yanıtladı.

Türkiye Yüzyılı gibi vizyon ortaya konulurken, karşı tarafından vizyon bile koyamadığı bir seçim atmosferi yaşandığını belirten Mesten, sahada ayrıca Cumhurbaşkanımıza oldukça yoğun bir teveccüh olduğunu söyledi.

MUHALEFET DEREYİ GÖRMEDEN PAÇALARI SIVADI…

Kendisinin 2. Bölge adayı olmasına rağmen bölge ayrımı yapmaksızın çalışmaları sürdürdüklerini kaydeden Osman Mesten, Bursa, AK Parti’nin kurulduğundan bu yana kalesi konumunda olduğunu ifade etti. Bir iki ilçe hariç her yerde açık ara önde olduklarını belirten Mesten, “Kaybettiğimiz belediyeleri de alacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Muhalefet cephesinden bakıldığında İstanbul ve Ankara başarılarından sonra ilk kez genel yönetimde de muhalefet ‘acaba kazanıyormuyuz’ sorusunu sormaya başladı. Ancak henüz daha dereyi görmeden paçayı sıvadılar. Kendi cephemizden olaya baktığımızda sahayı gözetlemek ve halkımızın nabzını ölçen tecrübeli bir isim olarak söylüyorum ki, oldukça iyi durumdayız” dedi.

Mesten, dağ ilçelerindeki teşvikler ve tersine göç konusunda değerlendirmelerde de bulundu.

“CUMHURBAŞKANIMIZ YİNE BALKON KONUŞMASI YAPACAK”

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmayacağını ifade eden Mesten, birinci turda alacak şekilde her geçen gün vatandaşların yerini ve yönünü belirlediğini belirterek, “Bunun da daha çok Cumhur İttifakı’ndan yana olacağını gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Cumhurbaşkanımız o akşam yine balkon konuşmasını yapacaktır. Daha da güçlü bir şekilde meclise geleceğimizi düşünüyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
güvenilir casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -