Gündem

10’uncu Eker I Run için geri sayım

BURSA (İGFA) – Profesyonel koşuculardan kurumsal takımlara, koşuya yeni başlayanlardan çocuklara kadar farklı profillerden geniş bir katılımcı grubunun buluştuğu Eker I Run’da, 10. yıl heyecanı yaşanıyor. Sporun, eğlencenin ve yardımseverliğin harmanlandığı farklı bir etkinlik olan 10. Eker I Run, 1 Ekim Pazar günü Bursa Eker Meydan’da düzenlenecek. Türkiye’den ve farklı ülkelerden koşucuların rekabet edeceği etkinlikte, rekor sayıda katılımcının yer alması bekleniyor.

10. Eker I Run’da kayıt süreci devam ederken, etkinliğin olmazsa olmaz ürünleri olan Eker’in ayranları da yenilenen ambalaj tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Eker I Run’ı düzenleyen Eker Süt Ürünleri, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da ürünlerinin ambalajlarını etkinliğin tanıtımı için kullanıyor. Litrelik, tombul ve bardak ayranlarının ambalajlarını; “Koşuyoruz” başlığıyla tasarlanan görsellerle donatan Eker, marketleri ziyaret eden tüketicilere etkinlikle ilgili bilgi vermeyi amaçlıyor.

2014 yılından bu yana düzenlenen Eker I Run, 10. yılın heyecanı ve Cumhuriyetin 100. yılının coşkusuyla bir kez daha yola çıkıyor. Cumhuriyetin değerleriyle birlikte hayatın farklı renklerini barındırmayı hedefleyen 10. Eker I Run kapsamında; 42K Maratonu, 15K, 5K yarışlarının yanı sıra Minik Adımlar Koşusu ve Paten Yarışı da yapılacak. Eker I Run’da ayrıca, Adım Adım iş birliği ile sivil toplum kuruluşlarını desteklemek için Yardımseverlik Koşusu düzenlenecek.

Koşu severler, 10. Eker I Run’a https://www.ekerkosu.com/ adresini ziyaret ederek kayıt olabiliyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
güvenilir casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -