Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep’teki minik kondüktörlerle

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Gaziantep’te minik kondüktörlerce karşılanmasını ve yaşanan sohbeti içeren görüntüleri paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2022 12:48

Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2022 12:48

ANKARA (İGFA) – İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gaziantep ziyaretinden bir anıyı, “Gaziantep’te minik kondüktörlerle sevimli bir sohbet…” notuyla paylaştı.

Fahrettin Altun’un paylaştığı videoda, kondüktör kıyafeti giyen çocukların, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Gaziantep Havalimanı’nda karşıladığı görülüyor.

Çocukların, “Hoş geldiniz Tayyip Dede” selamı karşısında mutluluğunu, “Hoş bulduk. Nasılsınız?” diyerek gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine takdim edilen çiçek üzerine de “Siz ne kadar güzel kokuyorsunuz?” dedi.

Çocukların, “Sizinle fotoğraf çekinebilir miyiz?” demesi üzerine de Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçak merdiveninde minik kondüktörlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra “Ben sizi çok seviyorum. Çok güzelsiniz. Allah sizi nazardan saklasın.” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 Kasım’da, Gaziantep İstasyon Meydanı’nda düzenlenen “Gaziray, Büyükşehir Yatırımları, 70 Fabrika ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni”ne katılmıştı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
güvenilir casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -