Gündem

Üç yılda 750 milyon TL’nin üzerinde kamu ihalesi

Gündem Fethiye (MUĞLA İGFA)
Muğla’nın Seydikemer ilçesinde sekiz ay önce hasta kabulüne başlayan Seydikemer Devlet Hastanesi, istinat duvarında yaşanan çökme ile birlikte yeniden gündeme geldi.

Seydikemer Devlet Hastanesi’nin yüklenicisi Özsoy İnşaat Turizm Tic. ve San. A.Ş’nin son üç yılda aldığı kamu ihalelerini Gündem Fethiye araştırdı.

Buna göre Özsoy İnşaat; Seydikemer Devlet Hastanesi’nin yanı sıra Alanya Devlet Hastanesi, Ankara Sincan Spor Kompleksi, İstanbul Bahçelievler 70 Yıl Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Sağlık Meslek Lisesi, Mardin Adalet Binası, Tekirdağ Ergene Devlet Hastanesi ile İstanbul’da iki ilkokul, bir lise ve bir atölye yapım işini üstlendi.

Ayrıca şirketin internet sitesinde yer alan bilgilere göre; Akademi Yapı ve Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi üzerinden alınan ihale ile Şile Hükümet Konağı’nın da yapım işinin üstlenildiği bildirildi.

2020 yılından itibaren alınan bu ihalelerin toplam bedeli 754 milyon 710 bin TL’ye ulaştı.

Ayrıca, şirketin internet sitesinde yer alan bilgilerde Ankara Çankaya Valilik Ek Hizmet Binası’nın da Özsoy İnşaat tarafından yapıldığı bildirildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
güvenilir casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -