Yerel

Antalya’yı fırtına vurdu

ANTALYA (İGFA) – Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtınanın yarattığı olumsuzluklara anında müdahale etti.

Antalya kent merkezinde hızı saatte 60 kilometreyi bulan fırtına ve şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi, geceden itibaren tüm birimleri ile teyakkuzda kalarak yaşanan, olumsuzluklara hızla müdahale etti. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İtfaiye, ASAT, Park ve Bahçeler ile Fen İşleri ekipleri gece ve gün boyu görev başındaydı.

İhbarlara Hızlı Müdahale

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri fırtına ve sağanak yağış nedeniyle meydana gelen su baskını, çatı uçması ve ağaç devrilmesi gibi olaylarına kısa sürede müdahale etti.

Devrilen Ağaçlar Kaldırıldı

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı da 6 sepetli araç,10 kamyon, 2 kepçe ve 86 personel ile görev başındaydı. Park ve Bahçeler ekipleri, kentin birçok noktasında yola devrilen ağaç ve ağaç dallarını trafik ve can güvenliği için hızla kaldırdı. ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri ise kent içinde tıkanan mazgalları da su baskınlarına sebebiyet vermemesi için gün boyu açtı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
güvenilir casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -