Gündem

Kayseri Kocasinan’a hayırsever desteğiyle Kur’an kursu

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Kocasinan Beyazşehir Mahallesi’ndeki Dorukhan Altuntaş Kur’an Kursu’nun açılış töreni programına; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Bayar Özsoy ve Ayşe Böhürler, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP yöneticileri, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Hayırsever Mithat Altuntaş ve ailesi, sivil toplum kuruluşları, il müdürleri, oda başkanları, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, muhtarlar ve Kayserililer katıldı.

Yapılan hizmetlerle vatandaşlara daha konforlu yaşam olanakları sağladıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Bütün gayretimiz, ilçenin ihtiyaçlarının karşılandığı ve vatandaşlarımızın daha huzur içerisinde yaşayabileceği bir Kocasinan’ı inşa edebilmektir” dedi. Modern ve yaşam standardı yüksek bir Kocasinan için 7 gün 24 saat çalıştıklarını ve hizmet ürettiklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Çocuklarımız ve yavrularımızın eğitim görecekleri ve sınıflarıyla daha konforlu eğitim alacakları 4-6 yaş Kur’an Kursu hayırlı olsun. Bölge sakinlerimizin yoğunca talep ettiği bu tesisi şehrimize kazandırdık. Daha önce bulunan 4-6 yaş Kur’an Kursu, fiziki olarak yeterli değildi. Şimdi hayırseverimiz Mithat Bey’in desteğiyle yaptığımız tesiste daha konforlu ortam sunmuş olduk. Özellikle hayırseverimiz, bin metrekare alanı kapsayan ve altı sınıfı olan tesisin tüm iç donatılarını eksiksiz bir şekilde yerine getirdi. Allah razı olsun. Ayrıca bölgenin yüzde 90 oranında yollarını tamamladık. İmar hareketiyle yol yapım ile birlikte sadece araç trafiğinin değil, yaya trafiğinin yanı sıra bisiklet yolunun da olduğu yollar yaptık. Hereke, Koçkaya ve Çınarbaşı Caddesi’nin asfalt, bisiklet yolu ve kaldırımlarını tamamladık. Hayırlı olsun. Kocasinan’ımızın her bir bölgesinde ihtiyaçları bir bir yerine getiriyoruz ve mahallelerimizin eksiklerini tamamlayarak, vatandaşlarımıza daha konforlu yaşam olanakları sağlıyoruz. Bizler biliyoruz ki; yaptığımız işler insanımızın hayatına değer katacak hizmetlerdir. Büyükşehir Belediye’mizin de bu bölgeye kazandırdığı tesisten dolayı çok teşekkür ediyorum. Her gittiğim yerde bahsettiğim kentsel dönüşümü burada bahsetmeyeceğim. Çünkü 90’lı yıllarda Bakanımız Sayın Özhaseki’nin bu bölgede yaptığı planlamadan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bütün gayretimiz, içinde yaşadığımız mahallerimizin değerini artırmak, hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve insanımızı daha mutlu etmektir” ifadelerini kullandı.

AK Parti Kayseri Milletvekilli Şaban Çopuroğlu da Kur’an Kursun önemine değinerek, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ise “Hayırseverimiz Mithat Bey’i tebrik ediyorum. Kesesine bereket diliyorum. Geçici bir dünyada yaşıyoruz. Önemli olan hayırlı işler yapmak ve Cenab-ı Allah’ın emrettiği gibi yaşamaktır. Belediye Başkanlarımızı da tebrik ediyorum. Allah razı olsun. Allah’a hamd olsun. Bu güzel hizmetlere emek veren Belediye Başkanımız Ahmet Bey’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Bakan Özhaseki ve protokolün kürsüde dualar etmesiyle tesis açıldı. Sonrasında Başkan Çolakbayrakdar, protokole tesisi detaylı bir şekilde gezdirmesiyle tören sona erdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
güvenilir casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -